Amennyiben akadozik, vagy nem indul el a lejátszás, KATTINTS IDE és olvasd el a leírást!

Új Dragon Ball anime érkezik 2024-ben

Készül a videótár új verziója, illetve új storage megoldás épül a rendszer mögé: RÉSZLETEK

Anime War online videótár

RAJONGÓI ANIME

Az Anime War online megtekintése magyar felirattal.

Az Anime War online megtekinthető minisorozat a Dragon Ball mellett más animék (One Piece, Naruto, Bleach, Fairy Tail) karaktereit is felvonultatja. Felbukkannak a gonosz Istenek, mely hatására több anime világ is összefonódik, így ennek következményeképp a Z-harcosok számára ismeretlen szövetségesek bukkannak fel. A gonosz Istenek azt tervezik, hogy elpusztítják Zeno-sama -t, a Mindenség Urát, ugyanis szerintük csak így lehet szabad a multiverzum. Fergetegesen látványos és kiélezett harc veszi kezdetét sokszor direkt eltúlozva.

Semmilyen módon nem kapcsolódik se a Dragon Ball, se a többi anime történetéhez.

A sorozat előzménye a Goku vs. Saitama minisorozat. Mit történt az “előzmény sorozatban”?

Saitama megtámadta Goku-t, mivel összekeverte egy gonosztevővel és heves harcban kezdtek, melybe Vegeta is beszállt.
Végül felbukkant a valódi ellenség, Goku Black. Miután Saitama rájött, hogy tévedés történt, szövetséget kötött Goku-val. Goku Black ellen még a fúzió, SSJ Blue Gogeta ereje sem volt elég.

Miután a fúzió lejárt Vegeta meghalt. Ennek hatására Goku elérte az SSJ White szintet, így egy szintre került Goku Black-kel és valódi isteni hatalmat szerezett, mellyel feltámasztotta Vegeta-t. Újonnan szervezett erejével Goku-nak végül sikerült legyőznie az ellenséget, de sajnos nem maradt idő a pihenésre. A Goku vs. Saitama minisorozathot nem lesz lefordítva, mivel a videóra égetett angol felirat sokszor a kép felét is kitakarja, így értelmes módon nem lehet hozzáadni a magyar feliratot.

ANIME WAR ONLINE VIDEÓTÁR
RAJONGÓI ANIME SOROZAT

facebook.com/mastarmedia
youtube.com/mastarmedia

Na, de hol az Anime War 8. része?
Ez jogos kérdés! MaSTAR egy korábbi videóban elmondta, hogy a 8. és 9. rész történetét egybe olvasztja, mivel a 8. rész 99%-a csak harc lenne, ezért nem ad ki külön 8. részt!

OLVASD EL! Az Anime War eredeti videóin a videóra égetett angol felirat található, amit se kikapcsolni, se eltávolítani nem lehet. Egy kompromisszumos megoldással (levágtam a videók alját) az új magyar feliratos verzión 99%-ban eltűntek az angol feliratok. Sajnos hiába a többszöri ellenőrzés, még így is lehet, hogy néhol észrevehetők az angol felirat nyomai.

1. rész
A Gonosz Istenek felemelkedése

Lejátszás

2. rész
Ébredés

Lejátszás

3. rész
Kataklizma

Lejátszás

4. rész
Legendák

Lejátszás

5. rész
Sárkány

Lejátszás

6. rész
Lázadás

Lejátszás

7. rész
Káosz

Lejátszás

9. rész
Az isteni hős

Lejátszás

10. rész
Megtévesztés

Lejátszás

11. rész
A Gonosz Mindenség Urának felemelkedése

Lejátszás

12. rész
Isten Kezei

Lejátszás

13. rész
A háború vége

Lejátszás