Anime War online videótár

RAJONGÓI ANIME

Az Anime War online megtekintése magyar felirattal.

Az Anime War online megtekinthető minisorozat a Dragon Ball mellett más animék (One Piece, Naruto, Bleach, Fairy Tail) karaktereit is felvonultatja. Felbukkannak a gonosz Istenek, mely hatására több anime világ is összefonódik, így ennek következményeképp a Z-harcosok számára ismeretlen szövetségesek bukkannak fel. A gonosz Istenek azt tervezik, hogy elpusztítják Zeno-sama -t, a Mindenség Urát, ugyanis szerintük csak így lehet szabad a multiverzum. Fergetegesen látványos és kiélezett harc veszi kezdetét sokszor direkt eltúlozva.

Semmilyen módon nem kapcsolódik se a Dragon Ball, se a többi anime történetéhez.

A sorozat előzménye a Goku vs. Saitama minisorozat. Mit történt az “előzmény sorozatban”?

Saitama megtámadta Goku-t, mivel összekeverte egy gonosztevővel és heves harcban kezdtek, melybe Vegeta is beszállt.
Végül felbukkant a valódi ellenség, Goku Black. Miután Saitama rájött, hogy tévedés történt, szövetséget kötött Goku-val. Goku Black ellen még a fúzió, SSJ Blue Gogeta ereje sem volt elég.

Miután a fúzió lejárt Vegeta meghalt. Ennek hatására Goku elérte az SSJ White szintet, így egy szintre került Goku Black-kel és valódi isteni hatalmat szerezett, mellyel feltámasztotta Vegeta-t. Újonnan szervezett erejével Goku-nak végül sikerült legyőznie az ellenséget, de sajnos nem maradt idő a pihenésre. A Goku vs. Saitama minisorozathot nem lesz lefordítva, mivel a videóra égetett angol felirat sokszor a kép felét is kitakarja, így értelmes módon nem lehet hozzáadni a magyar feliratot.