Április, május, június, július összegyűjtve 🙏 BÉRKEZETT ÖSSZEGEK
Elindult az augusztusi gyűjtés!!!

50.000 Ft (augusztus)
27%

Július hónap támogatások

3.000 Ft
5.000 Ft
3.000 Ft
5.000 Ft
10.000 Ft
2.500 Ft
2.000 Ft
8.000 Ft
2.000 Ft
1.000 Ft
4.000 Ft
4.500 Ft

Új videótár helyzetjelentés

  • Április 12-én mindent megrendeltem és kifizettem az új videótár szerverhez.
  • Jelenleg a videókat töltöm fel, ami sajnos kicsit lassan megy, mivel munka miatt napközben szükségem van a teljes feltöltési sávszélességre.
  • Miután minden átkerült az új szerverre még szükséges lesz egy alapos tesztelésre az új rendszerrel, de ez max. 2-3 estét vesz majd igénybe.
  • Ez azt jelenti, hogy bármikor elindulhat az új videótár az új szerveren.
  • Indulás után az érzékeny adatokat kitakarva feltöltöm a kifizetett első havi számlát.

Nyereményjáték sorsolás

Megtörtént az első Dragon Ball Videótár támogatói nyereményjáték sorsolása.

A nyerteseket holnap fogom értesíteni, akiknek 1 hetük lesz visszajelezni. Amennyiben valamelyik nyertes nem jelez vissza, úgy azt a nyereményt újrasorsolom.

Videót a sorsolásról holnap fogok tudni kitenni, mivel nem vagyok otthon, ezért utólag kell hozzá felvennem majd a szöveget és összevágnom a videóval.

A következő Dragon Ball Videótár támogatói nyereményjáték decemberben lesz Dragon Ball figurákért és egyéb apróságokért.

Május hónap támogatás

5.000 Ft
2.000 Ft
10.000 Ft
10.000 Ft
2.500 Ft
1.000 Ft.
1.000 Ft
2.000 Ft
1.000 Ft
5.000 Ft
5.000 Ft
2.000 Ft
1.000 Ft
2.000 Ft

Támogatói nyereményjáték

Nyereményjátékra kerül sor azok között, akik 2023. január 1-je óta bármilyen formában legalább 1000 Ft támogatást küldtek. PayPal, Donably és Revolut esetén mindenki bekerül a virtuális kalapba, banki utalás esetén pedig, aki megadta közleményben az email címét (szerencsére ezt a támogatók 90%-a megtette).

A sorsolásra április 1-jén kerül sor.

  1. nyeremény: Solid Edge Works vol.7 – SSJ Gogeta
  2. nyeremény: Solid Edge Works vol.6 – SSJ Gotenks

A figurákat a saját gyűjteményemből ajánlom fel. Ezek olyan figurák, amiket a jövőben lecserélnék egy másik változatra ami nagyobb/magasabb.

Április hónap támogatása

Az április hónap tervezett üzemeltetési költségeire beérkezett támogatások összegei név nélkül:

1.000 Ft
3.500 Ft
2.000 Ft
5.000 Ft
10.000 Ft
700 Ft
10.000 Ft
4.000 Ft
500 Ft
2.000 Ft
1.000 Ft
1.000 Ft
3.000 Ft
7.000 Ft

Dragon Ball Videótár fejlesztés 2. felvonás

Múlthéten írtam róla, hogy elkezdtem folytatni a videótár új verziójának fejlesztését, miután egy-két dolgot átterveztem és átírtam a kódban. Arról is írtam, hogy az új rendszerrel egyidőben lehetőleg (remélhetőleg) megoldódik az akadozó és lejátszás, amit a hálózat túlterheltsége okoz, mivel új erőforrás kerül a videótár alá, ami új hálózaton lesz (az egyik budapesti szerver szolgáltatónál). Ennek a havi költsége felfelé kerektíve 50.000 Ft lesz.

Tehát ez az 50.000 Ft lesz minden hónapban a támogatási cél.

Teszteléssel együtt április második hetét tűzöm ki indulásnak, tehát magukat a szolgáltatásokat az első héten kell megigényelnem és kifizetnem az első hónapot.

Támogatási
Lehetőségek

Videótár fejlesztés!

Először 2022 nyarán írtam arról, hogy készülőben van a videótár újabb verziója, mely egy teljesen egyedi fejlesztésű saját rendszer lesz. Sajnos motiváció- és időhiány miatt végül ez a projekt félbe maradt, viszont a napokban leporoltam a kódot és némi átalakítás után elkezdtem folytatni a fejlesztést. Mivel a korábbi nagyzoló és nagyratörő tervekhez képest néhány dolgot kukáztam, így számításaim szerint a következő 1 hónapban élesíteni tudom az új verziót.

Ezen felül újra teljes gőzön fog üzemelni a rendszer, tehát megoldódik a mostani döcögős lejátszás csúcsidőben, valamint minden közvetlenül letölthető lesz, megszűnnek a torrent linkek. Ez is az új rendszer indulásával együtt fog megvalósulni.

Ha szereretnéd támogatni az új rendszer fejlesztését és a videótár mögé kerülő új storage megoldást, úgy az alábbi gombra kattintva találsz hozzá több opciót is.

Technikai tájékoztató

Amennyiben problémád van a lejátszással, vagy új látogatója vagy az oldalnak, kérlek olvasd el az alábbiakat.

  • Videók nagy része Blu-ray minőségben játszható le az oldalon. Ide tartozik pl. a Dragon Ball Z, Dragon Ball Super, Dragon Ball Z filmek nagyrésze és a két Dragon Ball Super film (Broly, SUPER HERO)
  • A fentiből adódóan ezen videók 100%-ig stabil lejátszásához 100-200 Megabit/sec sávszélességű kapcsolatra van szükség, legyen az mobilnet, WiFi, optikai/ethernet hálózaton keresztül. Az internet kapcsolat sebességét a speedtest.net weboldalon vagy okos eszközön a Speedtest alkalmazással tudod lemérni.
  • A okos tévék, Android TV boxok (vagy egyéb TV okosítók) és játék konzolok (kivétel pl. Asus ROG Ally vagy Steam Deck) beépített saját böngészőjéből a rendszer nem működik. Mivel nem teljes értékű böngészők, ezért bizonyos webes csomagok hiányoznak belőlük, amik szükségesek a videótárhoz. Előfordulhat kivétel, de az a ritkább eset.
  • PC-ről és laptopról Chromecastot támogató okos TV-re, Android TV-re és TV okosítókra Chrome böngészőből át lehet küldeni a képet és a hangot. Abban nem tudok segíteni mit hogyan kell beállítani, ezt neked kell kideríteni.
  • Okostelefonról és tabletről Chromecastot támogató okos TV-re, Android TV-re és TV okosítókra, vagy egyéb, a telefonnal kompatibilis képernyő megosztást támogató okos tévére lehet átküldeni a képet és a hangot. Abban nem tudok segíteni mit hogyan kell beállítani, ezt neked kell kideríteni.

Remélem ez a leírás segítettek abban, hogy felmérd, rendelkezésre állnak e a technikai feltételek a videótár használatához.

Amennyiben úgy véled, hogy rendelkezésre állnak nálad a technikai feltételek és a megfelelő internet kapcsolat, akkor egyszerűen olyan időszak van, amikor le van terhelve a hálózat.