KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball Deliverance online videótár

RAJONGÓI ANIME

A Dragon Ball Deliverance online megtekintése eredeti nyelven magyar felirattal.

A Dragon Ball Deliverance a GT eseményei után 8 évvel játszódik. Egy Titokzatos Csoport arra kéri Gohan-t és a Z-harcosokat, hogy segítsenek megállítani a szörnyeteget, amit véletlenül szabadon engedtek. A Namekre érve úgy tűnik, ez a csoport sok titkot rejteget és ezt a szörnyeteget ők engedték szabadjára elterésként. Amint a pokol elszabadul, Gohan megpróbálja az apja által rá ruházott kötelességét teljesíteni, hogy megállítsa ezt a fenyegetést, azonban olyasmivel találja szembe magát, amire nem biztos, hogy fel volt készülve.
Vajon az összes Z-harcosra ugyan az a sors vár? Ideje kideríteni.

A készítők állásfoglalása szerint nincs jelen a God Ki és semmilyen technika, ami a Super-ben bukkant fel.

DRAGON BALL DELIVERANCE ONLINE VIDEÓTÁR
RAJONGÓI ANIME SOROZAT

Támogasd a sorozatot készítő csapatot: PatreonYoutubeInstagram

1. rész – Vészhelyzet

Lejátszás

2. rész – Szétszóródva

Lejátszás

3. rész – Megkaparintva

Lejátszás