KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball GT anime sorozat

ANIME SOROZAT

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball GT története Uub és Goku edzése után folytatódik, azonban egy indirekt kívánság során Goku teste megfiatalodik az addig ismeretlen Fekete Sákárnygömbök és egy régi ellenség jóvoltából. A Fekete Sárkánygömbök nem csak a Földön, hanem az egész univerzumban szóródnak szét, így hősünknek nincs más választása, ebben a testben kell útnak indulnia az újabb kalandra. Ebben a sorozatban Goku unokája Pan már felcseperedett és a kíváncsiságának köszönhetően ő is belekeveredik a Sárkánygömbök felkutatásába Goku és Trunks társaságában. A történet során hőseinknek eddig ismeretlen bolygókon kell különféle ellenségekkel meküzdeniük, kalandjuk végül pedig a Földre sodorja őket, ahol az eddigi legnagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük.

A Dragon Ball GT anime sorozattal próbálták felidézni az első Dragon Ball-t, mely Goku gyerekkori kalandjait mutatja be, illetve elszakadni a Földtől, ahol eddig a történet jelentős része játszódott a Dragon Ball Z Namek-sagat leszámítve.

DRAGON BALL GT ANIME SOROZAT

Magyar, Angol és Japán hanggal!
Ha nem magyarul indul egy rész, akkor váltsd át a hangsávot.
A feliratok csak a Japán hangsávhoz passzolnak, az angolhoz sosem készült felirat!
A feliratokat a videó fájlok tartalmazzák, nem kell őket külön letölteni!

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.


3. évad (41-47. rész)
Szuper C17 Saga


Dragon Ball GT Special: Goku öröksége