KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball GT online videótár

ANIME VIDEÓTÁR

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LEJÁTSZÁS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball GT online megtekintése magyar szinkronnal vagy magyar felirattal.

A Dragon Ball GT története Uub és Goku edzése után folytatódik, azonban egy indirekt kívánság során Goku teste megfiatalodik az addig ismeretlen Fekete Sákárnygömbök és egy régi ellenség jóvoltából. A Fekete Sárkánygömbök nem csak a Földön, hanem az egész univerzumban szóródnak szét, így hősünknek nincs más választása, ebben a testben kell útnak indulnia az újabb kalandra. Ebben a sorozatban Goku unokája Pan már felcseperedett és a kíváncsiságának köszönhetően ő is belekeveredik a Sárkánygömbök felkutatásába Goku és Trunks társaságában. A történet során hőseinknek eddig ismeretlen bolygókon kell különféle ellenségekkel meküzdeniük, kalandjuk végül pedig a Földre sodorja őket, ahol az eddigi legnagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük.

A Dragon Ball GT anime sorozattal próbálták felidézni az első Dragon Ball-t, mely Goku gyerekkori kalandjait mutatja be, illetve elszakadni a Földtől, ahol eddig a történet jelentős része játszódott a Dragon Ball Z Namek-sagat leszámítve.

Hivatalos weboldal: dragon-ball-official.com

DRAGON BALL GT ONLINE VIDEÓTÁR

Magyar és Japán hanggal!

dragon ball gt season 1

1-16. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball gt season 2

17-40. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball gt season 3

41-47. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball gt season 4

48-64. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball gt a hero s legacy

 

Lejátszás (HU) Lejátszás (JP)
Japán szinkron + felirat Magyar szinkron
Epizód lejátszása
Előző rész Intro kihagyása Következő rész