KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball Online Megtekintés

ANIME VIDEÓTÁR

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LEJÁTSZÁS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball online megtekintése magyar szinkronnal vagy magyar felirattal.

Son Goku egy fiatal fiú, aki teljesen egyedül él az erdőben – egészen addig, amíg össze nem fut egy Bulma nevű lánnyal, aki a “Sárkánygömbök” nevű varázstárgyakat keresi. Mivel ezek a gömbök állítólag teljesítenek egy kívánságot annak, aki mind a hetet összegyűjti, Bulma azt reméli, hogy összegyűjtheti őket, és tökéletes fiú barátot kívánhat magának. Goku történetesen birtokában van egy Sárkánygömbnek, de Bulma szerencsétlenségére nem hajlandó megválni tőle, ezért a lány alkut köt vele: a fiú vele tarthat, ha kölcsönadja neki a Sárkánygömbjét. Így ők ketten elindulnak életük legnagyobb kalandjára. A kívánságot teljesítő gömbök sűrűn visszatérnek még a Dragon Ball anime történetének középpontjába.

Kalandjuk során nem maradnak egyedül. Útközben találkoznak az öreg Zseniális Teknőssel és leendő tanítványával, Krilinnel, aki Goku edző partnere lesz, hogy erősebb harcművésszé váljon a közelgő világbajnokságra. Azonban a Dragon Ball animében nem minden csak móka és kacagás; a Sárkánygömbök képessége, hogy bármilyen kívánságot valóra váltanak, olyanokat is érdekel, akik egy tökéletes fiú barátnál sokkal rosszabbat is kívánnának. Hogy megállítsák azokat, akik rosszra használnák a legendás Sárkánygömböket, újabb és újabb edzéseken mennek keresztül, hogy erősebb harcosokká váljanak, és újonnan szerzett erejüket arra használják fel, hogy segítsenek a körülöttük élő embereken.

Hivatalos weboldal: dragon-ball-official.com

DRAGON BALL ONLINE MEGTEKINTÉS

AZ ELSŐ 12 RÉSZ KÖZÜL NEM MINDEGYIK TARTALMAZ MAGYAR SZINKRONT.

dragon ball season 1

1-13. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball season 2

14-28. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball season 3

29-68. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball season 4

69-101. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball season 5

102-132. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball season 6

133-153. rész

Epizódlista betöltés
Japán szinkron + felirat Magyar szinkron
Epizód lejátszása
Előző rész Intro kihagyása Következő rész