KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
0%

Dragon Ball Super anime sorozat

ANIME SOROZAT

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Super Majin Buu legyőzése után fé évvel veszi fel fonalat. A béke visszatért a Földre, ahol Son Goku (aki épp farmerkedik) és barátai nyugodt életet élnek. Azonban új fenyegetés jelenik meg Beerus, a Pusztítás Istenének személyében. Az egész univerzum legfélelmetesebb lényének tartott Beerus alig várja, hogy megküzdjön a legendás harcossal, akit egy próféciában Szuper Saiya-jink Isten néven látott. A Dragon Ball Super sorozat az utolsó két Dragon Ball Z film eseményeit meséli el újra, mielőtt egy eredeti sztorival folytatódna, mely során Goku és barátai megismernek különféle Istenségeket, a világegyetem működését, más uninverzumok különböző harcosait és mindenféle fura lényeket. Persze nem marad el a harc a jó és a gonosz között sem.

DRAGON BALL SUPER ANIME SOROZAT

A Dragon Ball Super részek letöltése magyar felirattal vagy magyar szinkronnal!

Az 5. évad (Erő Nagytornája) 1080p videóira mi illesztettük rá a magyar szinkront, máshol nem található meg ilyen formában végig, csak az első 116 rész.

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.

A feliratokat a naruto-kun.hu és a KonohaGakure csapata a fordította.


Magyar feliratos részek

2. évad (19-27. rész)
Arany Dermesztő Saga


Magyar szinkronos részek

2. évad (19-27. rész)
Arany Dermesztő Saga