KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
0%

Dragon Ball Super Broly

ANIME FILM

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Super: Broly film kezdetén 41 évvel ezelőtt a Vegeta bolygón járunk, ahol a Saiya-jin harcos faj otthonán Vegeta király felfigyel egy Broly nevű újszülöttre, kinek rejtett ereje meghaladja saját fia erejét. A király úgy hiszi, hogy Broly ereje egy nap felülmúlja majd fia, Vegeta erejét, ezért a kietlen Vampa bolygóra száműzi. Broly apja, Paragus követi őt, hogy megmentse fiát.. A hajója megsérül, így hosszú évekre csapádba esnek a bolygón, majd váratlan szövetségesektől érkezik a segítség.

A múltbéli események után a Dragon Ball Super: Broly története Földön folytatódik a jelenben, ahol Goku és Vegeta egy távoli szigeten edzenek. Ám az edzésük félbeszakad, amikor régi ellenségük, Frieza felbukkanása arra készteti őket, hogy egy fagyott kontinensen megkeressék az utolsó Sárkánygömböt. Ott Frieza megmutatja új szövetségeseit: Paragust, és az immár rendkívül erős Brolyt. Egy legendás, a világ alapjait megrengető csata következik, ami során Goku és Vegeta szembeszáll Brolyval, a páratlan harcossal, akinek dühe és ereje csak arra vár, hogy felszínre törjön.

Hivatalos weboldal: dragon-ball-official.com

DRAGON BALL SUPER BROLY

dragon ball super broly japan szinkron

Videó Codec: 10bit x265/HEVC
Felbontás: 1920×1080

dragon ball super broly angol szinkron

Videó Codec: 10bit x265/HEVC
Felbontás: 1920×1080