KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball Super online videótár

ANIME VIDEÓTÁR

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LEJÁTSZÁS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Super online megtekintése magyar felirattal vagy magyar szinkronnal.

A Dragon Ball Super Majin Buu legyőzése után fé évvel veszi fel fonalat. A béke visszatért a Földre, ahol Son Goku (aki épp farmerkedik) és barátai nyugodt életet élnek. Azonban új fenyegetés jelenik meg Beerus, a Pusztítás Istenének személyében. Az egész univerzum legfélelmetesebb lényének tartott Beerus alig várja, hogy megküzdjön a legendás harcossal, akit egy próféciában Szuper Saiya-jink Isten néven látott. A Dragon Ball Super sorozat az utolsó két Dragon Ball Z film eseményeit meséli el újra, mielőtt egy eredeti sztorival folytatódna, mely során Goku és barátai megismernek különféle Istenségeket, a világegyetem működését, más uninverzumok különböző harcosait és mindenféle fura lényeket. Persze nem marad el a harc a jó és a gonosz között sem.

Hivatalos weboldal: dragon-ball-official.com

DRAGON BALL SUPER ONLINE VIDEÓTÁR

A Dragon Ball Super online megteknitése magyar felirattal vagy magyar szinkronnal!

dragon ball super season 1

1-18. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball super season 2

19-27. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball super season 3

28-46. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball super season 4

47-76. rész

Epizódlista betöltés
dragon ball super season 5

77-131. rész

Epizódlista betöltés
Japán szinkron + felirat Magyar szinkron
Epizód lejátszása
Előző rész Intro kihagyása Következő rész