KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
31%

Dragon Ball Z

ANIME SOROZAT

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Z egy kultikus anime, mely az első Dagon Ball sorozat folytatása, főhőse Son Goku. A Dragon Ball Z története 5 évvel a Chi-Chi -vel való esküvő után kezdődik. Son Goku-nak már egy kisfia is született, akit Son Gohan-nak neveztek el a nagyapja után. Felfedezzük, hogy Son Goku egy Saiya-jin nevű földönkívüli faj egyik utolsó tagja, és innen ered emberfeletti ereje, mely az események előrehaladtával addig elképzelhetetlen szintekre emelkedik.

A kalandok egyre intenzívebbek és izgalmasabbak lesznek a Dragon Ball Z eseményei során köszönhetően az egyre erősebb ellenfeleknek és a különféle helyszíneknek. A helyszínek között megtalálható az űr, idegen bolygó, a Föld, a menny, a pokol és még sorolhatnánk.

A harcok és az animáció sokkal jobban kidolgozottak, megismerünk rengeteg új látványos technikát és támadást mind a hőseink, mind pedig az ellenfeleik részéről.

Sajnos ahogy az ebben a korszakban megjelent mainstream shonen animék szinte mindegyike, úgy a Dragon Ball Z is kapott egy csomó fillert melynek az lett az eredménye, hogy a történet sokszor nagyon lassan és döcögve halad.

Témája leginkább a harc jó és gonosz között. A sorozat üzenete: a család, és a barátok fontossága, és az, hogy soha ne add fel.

DRAGON BALL Z ANIME SOROZAT

MAGYAR ÉS JAPÁN HANGGAL!
HA VALAMELYIK RÉSZ JAPÁN HANGGAL INDUL, AKKOR VÁLTS ÁT A MÁSIK HANGSÁVRA.

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.