KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
0%

Dragon Ball Z Kai

ANIME SOROZAT

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Z Kai letöltése magyar felirattal.

A Dragon Ball Kai a Dragon Ball Z átgondolt és rövidített változata, amelyet 2009-ben kezdtek műsorra tűzni az eredeti sorozat 20. évfordulójának alkalmából. Az új zenék és az újra felvett szinkronhangok mellett a Toei Animation megújította a sorozat látványvilágát is, hogy kihasználja a nagyfelbontású televíziók előnyeit. A sorozat 98 epizód után 2011-ben hirtelen ért véget, majd 2014-ben a Majin Buu történetívvel tovább folytatták, míg végül a 291 részes Dragon Ball Z történetét sikerült 159 részbe összesűríteni egy, az eredeti mangához sokkal közelebb álló változatban.

DRAGON BALL Z KAI ANIME SOROZAT

A feliratokat a naruto-kun.hu készítette, minden érdem őket illeti!

A videók forrása a Fuji TV-n adott 16:9 képarányú 720p videó.
Sajnos a Blu-ray kiadás képaránya 4:3, ami teljesen érthetetlen.

Több rész egyidejű letöltéséhez a JDOWNLOADER nevű programot érdemes használni.