Dragon Ball Z online

ANIME VIDEÓTÁR

A Dragon Ball Z online megtekintése magyar szinkronnal vagy magyar felirattal.

A Dragon Ball Z egy kultikus anime, mely az első Dagon Ball sorozat folytatása, főhőse Son Goku. A Dragon Ball Z története 5 évvel a Chi-Chi -vel való esküvő után kezdődik. Son Goku-nak már egy kisfia is született, akit Son Gohan-nak neveztek el a nagyapja után. Felfedezzük, hogy Son Goku egy Saiya-jin nevű földönkívüli faj egyik utolsó tagja, és innen ered emberfeletti ereje, mely az események előrehaladtával addig elképzelhetetlen szintekre emelkedik.

A kalandok egyre intenzívebbek és izgalmasabbak lesznek a Dragon Ball Z eseményei során köszönhetően az egyre erősebb ellenfeleknek és a különféle helyszíneknek. A helyszínek között megtalálható az űr, idegen bolygó, a Föld, a menny, a pokol és még sorolhatnánk.

A harcok és az animáció sokkal jobban kidolgozottak, megismerünk rengeteg új látványos technikát és támadást mind a hőseink, mind pedig az ellenfeleik részéről.

Sajnos ahogy az ebben a korszakban megjelent mainstream shonen animék szinte mindegyike, úgy a Dragon Ball Z is kapott egy csomó fillert melynek az lett az eredménye, hogy a történet sokszor nagyon lassan és döcögve halad.

Témája leginkább a harc jó és gonosz között. A sorozat üzenete: a család, és a barátok fontossága, és az, hogy soha ne add fel.

Hivatalos weboldal: dragon-ball-official.com