KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Dragon Ball Z: Light of Hope online videótár

RAJONGÓI ÉLŐSZEREPLŐS

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LEJÁTSZÁS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

A Dragon Ball Z: Light of Hope online megtekintése magyar felirattal.

A Dragon Ball Z: Light of Hope a “History of Trunks” című TV special élőszereplős rajongói feldolgozása. Ez a történet future Trunks idejében játszódik. A Z harcosok meghaltak, Goku szívbegetségben, a többieket pedig C17 és C18 ölte meg. Egyedül Gohan és Trunks maradtak életben. Gohan megtanítja Trunksot harcolni, hogy legyen esélyük C17 és C18 ellen, azoban egy később összecsapást nem élik túl mindketten…

Kétség nem fér hozzá, hogy a Robot Underdog csapata lenyűgöző munkát vitt véghez a stúdiókéhoz képest sokkal-sokkal kevesebb pénzből, viszont elkötelezettségük és lelkesedésük jóval nagyobb volt az iránt, hogy a rajongók egy élvezhető élőszereplős feldolgozást kapjanak, mégha az nem is hivatalos.

Hivatalos weboldal: robotunderdog.com/dragon-ball-z-light-of-hope/

DRAGON BALL Z – THE FALL OF MEN ONLINE VIDEÓTÁR
RAJONGÓI ÉLŐSZEREPLŐS SOROZAT

1. rész

Lejátszás

2-3. rész

Lejátszás