KÉRLEK OLVASD EL! Veszélyben a szerver!

Sajnos a jelenlegi helyén nem maradhat a szerver, hónap végén mennie kell, és ha nem tudom elhelyezni egy szerverteremben, akkor sajnos eléggé kérdéses, hogy mi lesz a sorsa. Lenne egy lehetőség, viszont ennek van egy egyszeri elhelyezési és szerződés kötési díja. Voltak már rossz tapasztalataim, így akárhol nem fogom ott hagyni.
A feltüntetett cél az összeg fele, a másikat tudom saját zsebből finanszírozni. Természetesen ebben az esetben sem kötelező a támogatás, viszont ha nem érjük el a célt, akkor hónap végétől számítva kb. másfél hétig állni a fog a szerver, mire az összeg másik felét saját zsebből meg tudom finanszírozni.

Mindenkinek nagyon köszönöm, aki bármekkora összeggel tudja segíteni a szerver fennmaradását!

40.000 Ft
15%

Super Dragon Ball Heroes

REKLÁM ANIME

HA PROBLÉMÁT ÉSZLESZ A LETÖLTÉS SORÁN, JELEZD EMAILBEN!

Super Dragon Ball Heroes reklám anime letöltése eredeti hanggal és magyar felirattal.

2010-ben indult útjára a Dragon Ball Heroes nevű játék Japánban, melyet árkád gépeken lehetett játszani. A játékhoz kellett egy különleges kártya, amire az avatarodat és a mentéseket szinkronizáltad, illetve fizikai kártya lapokat kellett a játékterületre helyezni. Ezek speciális kártyák voltak, amiket a játék fel tudott ismerni. Az sima Dragon Ball Heroes-nak nem volt promó anime “feldolgozása”, csak egy spin-off mangát kapott Dragon Ball Heroes: Victory Mission címmel, melyet Toyotaro írt és rajzolt. Sajnos ez sosem lett befejezve, ugyanis mint tudjutátok, Toyotaro kapta meg a Dragon Ball Super manga projektet. Ebben az időszakban szaporodtak el a kamu előzetesek a Dragon Ball folytatásáról, melyeket a hivatalos Dragon Ball Heroes videókból vágtak össze anno.

2016-ban a játék kapott egy nagyon komoly frissítést, teljesen újfajta lapok érkeztek, megújult a grafika, a kezelő felület, a játék terület, már 7 kártyából állt egy csapat, illetve egyéb játékmechanikai újításokat is kapott. Ez a frissítés kapta a Super Dragon Ball Heroes nevet és címet, innentől ez szerepelt a játékgépeken és a kártya csomagokon is. A Super Dragon Ball Heroes első körben kapott egy spin-off mangát Dark Demon Realm Mission címmel, amit a Universe Mission!! manga folytatott. Pár hónappal a Universe Mission!! manga indulása után, ami már a játék történetét dolgozta fel, elkezdődött a promóciós anime, mely a UM manga elejétől vette fel a fonalat. A játékban abban az időszakban járult le az Erő Nagytornája történetszál, ezért volt elsőre olyan hatása, mintha a Dragon Ball Super folytatása lenne (persze csak ha nem ismerted a Super Dragon Ball Heros-t).

De mire is szolgál pontosan a Super Dragon Ball Heroes promóciós anime? Az aktuális rész elején és a végén is van egy-egy reklám az újdonságokról, melyeket a feliratos videókból ki szoktunk vágni, illetve az új részek is mindig az új lapokon és a játék történetének folytatásában szereplő karkatereket és technikákat mutatja be. Szóval tényleg nem több, mint egy nagyon látványos és hosszú reklám. Semmilyen kapcsolata nincs az eredeti történettel, az erőszintek pedig azért követhetetlenek, mivel egy játék feldolgozásáról beszélünk, ahol mindig az a cél, hogy valamivel felkeltsék a játékosok figyelmét.
Az eredeti japán nyelvű videók mindig a hivatalos Super Dragon Ball Heroes YouTube csatornán érhetők el kizárólag Japánból (jobb és fizetős VPN szolgáltatással kijátszható).

2019-ben World Mission címmel kapaott a játék egy PC, illetve Nintendo Switch feldolgozást, mely csak annyiban kapcsolódott az eredeti árkád játékhoz, hogy végig lehet játszani néhány korábbi spin-off történetet. A játék bukásnak könyvelhető el, alig érkezett pár frissítés. Elég hamar a süllyesztőben végezte a botrányosan rossz portolás miatt. Konkrétan egy az egyben áthozták az árkád verziót, benne hagyva ugyan azokat az utasításokat (mozgasd így vagy úgy a kártyát és hasonlók), a kártyák kezelése botrányos volt, ezer sebből vérzett.

Hivatalos weboldal: carddass.com/dbh

sdbh bemutato

SUPER DRAGON BALL HEROES REKLÁM ANIME

A feliratokat bbelthazor (Dragon Ball Time Hungary) és Infy (Dragon Ball Hungary) fordította.

SDBH: Universe Mission 1-6. rész
Börtönbolygó történetszál

Letöltés

SDBH: Universe Mission 7-19. rész
Univerzumok közti viszály történetszál

Letöltés

SDBH – Különkiadás Előtörténet

Letöltés

SDBH – 1. Különkiadás:
Döntő ütközet! Idő Járőrök vs. a Sötétség Ura

Letöltés

SDBH: Big Bang Mission 1-11. rész
“Univerzum Fa” történetszál

Letöltés

SDBH: 10. Évfordulós Különkiadás

Letöltés

Néhány fontos dolog, mielőtt bárki elkezdené megnézni ezt az epizódot. A különkiadás egy olyan perspektívából mutatja be magát a játékot, amit csak azok fognak érteni, akik már játszottak legalább a PC-re és Nintendo Switch-re megjelent World Mission-nel. Azonban, csak akkor lesz teljes az élmény, ha elolvassátok a nem rég közétett részletes bemutatót és élménybeszámolót a Super Dragon Ball Heroes árkád játékról és azt körülvevő rajongásról.

sdbh bemutato

SDBH: Big Bang Mission 12-19. rész
“Új Tér-Idő Háboú” történetszál

Letöltés

ultra god mission logo

Super Dragon Ball Heroes: Big Bang Mission 19. rész:
Végre teljes erővel! A jövőt eldöntő csata véget ér!

Letöltés

Super Dragon Ball Heroes: Ultra God Mission 2. rész:
Ádáz csata a Szuper Tér-Idő Bajnokságon! A Fekete Ruhás Harcosok lecsapnak!


Letöltés

KÖVETKEZŐ RÉSZ:

sdbh ugm 3 preview
Várható megjelenés: 2022. április (vagy május)