Technikai tájékoztató

Amennyiben problémád van a lejátszással, vagy új látogatója vagy az oldalnak, kérlek olvasd el az alábbiakat.

  • Videók nagy része Blu-ray minőségben játszható le az oldalon. Ide tartozik pl. a Dragon Ball Z, Dragon Ball Super, Dragon Ball Z filmek nagyrésze és a két Dragon Ball Super film (Broly, SUPER HERO)
  • A fentiből adódóan ezen videók 100%-ig stabil lejátszásához 100-200 Megabit/sec sávszélességű kapcsolatra van szükség, legyen az mobilnet, WiFi, optikai/ethernet hálózaton keresztül. Az internet kapcsolat sebességét a speedtest.net weboldalon vagy okos eszközön a Speedtest alkalmazással tudod lemérni.
  • A okos tévék, Android TV boxok (vagy egyéb TV okosítók) és játék konzolok (kivétel pl. Asus ROG Ally vagy Steam Deck) beépített saját böngészőjéből a rendszer nem működik. Mivel nem teljes értékű böngészők, ezért bizonyos webes csomagok hiányoznak belőlük, amik szükségesek a videótárhoz. Előfordulhat kivétel, de az a ritkább eset.
  • PC-ről és laptopról Chromecastot támogató okos TV-re, Android TV-re és TV okosítókra Chrome böngészőből át lehet küldeni a képet és a hangot. Abban nem tudok segíteni mit hogyan kell beállítani, ezt neked kell kideríteni.
  • Okostelefonról és tabletről Chromecastot támogató okos TV-re, Android TV-re és TV okosítókra, vagy egyéb, a telefonnal kompatibilis képernyő megosztást támogató okos tévére lehet átküldeni a képet és a hangot. Abban nem tudok segíteni mit hogyan kell beállítani, ezt neked kell kideríteni.

Remélem ez a leírás segítettek abban, hogy felmérd, rendelkezésre állnak e a technikai feltételek a videótár használatához.

Amennyiben úgy véled, hogy rendelkezésre állnak nálad a technikai feltételek és a megfelelő internet kapcsolat, akkor egyszerűen olyan időszak van, amikor le van terhelve a hálózat.